Disclaimer

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk onze sitemap of neem contact met ons op!


Disclaimer voor morrapark.nl
Morra Facilities B.V.,, verleent u hierbij toegang tot morrapark.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Morra Facilities B.V. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op morrapark.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Morra Facilities B.V..

Beperkte aansprakelijkheid
Morra Facilities B.V. spant zich in om de inhoud van morrapark.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op morrapark.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Morra Facilities B.V..

In het bijzonder zijn alle prijzen op morrapark.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op morrapark.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Morra Facilities B.V. nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.


Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Morra Facilities B.V..
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Morra Facilities B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Plan een afspraak


Wil je eens sfeer proefen, ben je nieuwsgierig naar de werkplekken, omgeving en mensen? Leuk! Kom eens langs, plan nu direct een kennismaking.


Voer je gegevens in


Kies datum, tijd en type bezoek
Liever direct contact? Mail ons of bel ons op 0512.334.216


Ontdek het Morrapark

Ontdek het Morrapark

Ons bedrijvenpark biedt naast kleine en grote kantoorruimtes diverse voorzieningen, zoals flexwerkplekken, gemeenschappelijke vergaderruimtes en een grote kantine.

Nieuwsgierig? Bekijk dan onze virtuele tours of kom eens langs! 

Bekijk de virtuele tours

Volg Morrapark op Google+

Volg Morrapark op Google+

Volg Morrapark op Google+ en blijf op de hoogte van alle activiteiten.

Naar onze Google+ pagina