Stroes in Beweging

Stroes in Beweging is een scholings- en adviesbureau op het gebied van bewegingsonderwijs en kinderen met bewegingsachterstanden.  Wij huren sinds 2010 kantoorruimte op de Morra 2 en zijn in die periode 1 keer intern verhuist naar een grotere ruimte i.v.m. uitbreiding.  Het pand bevalt ons prima en we krijgen regelmatig complimenten van bezoekende klanten over het gebouw. Behalve goed vindbaar, dichtbij de snelweg en een ruime parkeerplaats, ook van binnen mooi vormgegeven. Ook de medewerkers van ons bureau werken met veel plezier op de Morra 2. Prettige ruimtes, snel internet, schoon sanitair en een geweldige bedrijfskantine, waar je voor een prima prijs kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod.  Regelmatig stellen klanten voor om bij ons een werklunch te houden. Het uitzicht over water, bomen  en weilanden is prachtig, met de mogelijkheid om buiten te pauzeren of lunchen. We huren af en toe in het pand een vergaderruimte die per dagdeel te huur is.  Voorlopig zitten we hier prima!

 

Hans Stroes
eigenaar Stroes in Beweging


Plan een afspraak


Wil je eens sfeer proefen, ben je nieuwsgierig naar de werkplekken, omgeving en mensen? Leuk! Kom eens langs, plan nu direct een kennismaking.


Voer je gegevens in


Kies datum, tijd en type bezoek
Liever direct contact? Mail ons of bel ons op 0512.334.216


Ontdek het Morrapark

Ontdek het Morrapark

Ons bedrijvenpark biedt naast kleine en grote kantoorruimtes diverse voorzieningen, zoals flexwerkplekken, gemeenschappelijke vergaderruimtes en een grote kantine.

Nieuwsgierig? Bekijk dan onze virtuele tours of kom eens langs! 

Bekijk de virtuele tours

Volg Morrapark op Google+

Volg Morrapark op Google+

Volg Morrapark op Google+ en blijf op de hoogte van alle activiteiten.

Naar onze Google+ pagina