Ontdek het Morrapark

Het Morrapark Drachten biedt naast kleine en grote kantoorruimtes diverse voorzieningen aan zoals werkplekken, spreekkamers, vergaderruimtes en een groot bedrijfsrestaurant.
Graag nodigen wij jou uit voor een rondleiding in het Morrapark.

Wist je dat je duurzaam huurt bij het Morrapark?

Het Morrapark heeft namelijk energielabel A sinds juni 2020. Het energielabel geeft inzicht in de energieprestatie van het Morrapark op basis van standaard omstandigheden.
Het Morrapark heeft haar gasverbruik zoveel mogelijk verminderd door middel van warmtepompen. In oktober 2019 heeft het Morrapark ruim 1200 zonnepanelen geplaatst op haar daken en carports. In 2020 zijn ruim 1150 lampen vervangen door ledverlichting.

In energiebesparende maatregelen hebben we de afgelopen jaren grote stappen gezet in het besparen van stroom. Vanaf het topjaar 2012, waarin we ongeveer 650.000 kWh hebben verbruikt met elkaar, zitten we nu een kleine 300.000 kWh lager. In 2020 hebben we iets meer dan het totale verbruik op kunnen wekken met de zonnepanelen die hier op de daken liggen.

Waarom zou je willen huren bij het Morrapark?

Het is kwart over 8. Je komt aanrijden bij het Morrapark. Er zijn altijd genoeg vrije parkeerplekken. Ook is er de mogelijkheid om je auto of fiets elektrisch op te laden.
Je loopt bij ingang Noord naar binnen langs je oude werkplek. Wat een geluk heb je gehad, binnen een jaar is je bedrijf uitgegroeid tot een grote onderneming. Nu huur je een royale kantoortuin.
Dit bevalt je super goed. Alle faciliteiten zijn goed geregeld zoals het gebruik van de printers, de dagelijkse schoonmaak van het kantoor tot meerdere internetaansluitingen, wifi en de koffievoorzieningen.
De dag begint weer goed. Je hebt nu al zin in de middagpauze, dan kan je weer heerlijk lunchen op het dakterras. Het is geweldig om hier te werken. Je geniet van de prachtige locatie, het mooie groene uitzicht, de fijne sfeer, de leuke mensen en je mooie kantoor.

Wie zijn de vaste huurders van het Morrapark?

1001Produkties.nl
Allinq Group 
BuurtzorgT 
Care4More
CNV Vakmensen
Damen Shipyards
Direct Psycholoog
Dorcas Aid international
Eleos
Escaperoom Drachten
EV Solutions
FB Accountants
Gain Noordoost B.V.
Helfrich Compressiezorg
Imena Foundation
Inpark B.V.
JAS Administratie, Advies en Automatisering
Jellie Das Consultancy
JUS Band
Kersten Hulpmiddelen B.V.
Kinderdagverblijf Kom aan Boord
Krekt
Maya de Wilde Kwaliteit & Advies
MEPD
Morra Facilities
Mr. Sushi
Nian Uitgevers
Nova Uitgevers
PIDZ
Plan-Abz
Podotherapie Groningen
Power4People
R. Jousma Holding B.V.
RENN4
Rommie’s Voetenzorg
RondOm Vandaag Holding 
Schreuderarbo Beheer 
Smart Business Publishers Online 
SO Fryslân
Stichting Adenium
Stichting Leger des Heils
Stichting Open Doors
Stichting Talant
Stroes in Beweging
Verzuim en Arbocare 
ZieOmmeZijde

Maak een afspraak

Impressie Morrapark

Bedrijfsrestaurant
Dakterras