Werkplekken, spreekkamers, vergaderruimtes en kantoorruimtes in Drachten

Werkplekken, spreekkamers,
vergaderruimtes en kantoorruimtes in Drachten

Werkplekken, spreekkamers,
vergaderruimtes en kantoorruimtes in Drachten

Werkplekken en spreekkamers

Een privé werkplek of spreekkamer is voorzien van alle faciliteiten. Onze werkplekken en spreekkamers zijn speciaal ingericht voor het voeren van een-op-een gesprekken. De werkplekken en spreekkamers zijn uitermate geschikt voor bedrijfsartsen, coaches en psychologen. 
De werkplekken / spreekkamers Moezel, Tjonger en Wispel bevinden zich op de eerste verdieping. Deze drie werkplekken / spreekkamers grenzen aan een ruim opgezette wachtruimte waar je bezoekers plaats kunnen nemen en waar ze kunnen genieten van een kopje koffie of thee. Werkplek / spreekkamer Linde bevindt zich ook op de 1ste verdieping. Deze grenst niet aan de wachtruimte. 
De werkplekken / spreekkamers Eems en Zwemmer bevinden zich op de begane grond. Deze twee werkplekken / spreekkamers grenzen aan een ruim opgezette wachtruimte. 

Bovenstaande spreekkamers zijn te reserveren voor maximaal 3 personen. Spreekkamer Fivel is beschikbaar voor 4 of 5 personen. Deze ruimte bevindt zich op de begane grond. 

Wil je met meer personen gebruik maken van één van onze ruimtes? Boek dan een vergaderruimte. 

Voordelen

Werkplek of spreekkamer per uur of per dag

De werkplekken en spreekkamers zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag vanaf 08:00 tot 22:00 uur. Andere tijden zijn in overleg mogelijk. 

De werkplekken en spreekkamers zijn te huur vanaf één uur en kunnen verlengd worden per half uur. 

De werkplekken en spreekkamers zijn voor maximaal drie personen. Spreekkamer Fivel is voor maximaal vijf personen. Met meer personen vergaderen/overleggen? Boek dan één van onze vergaderruimtes.

Boek je twee reserveringen op dezelfde dag met 30 of 60 minuten er tussen? Dan maken wij er één reservering van. 

De ruimte is beschikbaar 5 minuten voor aanvangstijd en een uitloop mag maximaal 5 minuten duren. Langer blijven zitten? Bel of app 06 486 22 99 1

Maak je vaker gebruik van onze ruimtes? Vraag dan een Salto KS sleutel aan via de mail (lieke@morrapark.nl). 

Kosteloos annuleren voor 08:00 (per mail info@morrapark.nl) of tot 4 uren van tevoren via mijn account (mijn account > bestellingen)

Aantal uren

1
1,5
2
4
6
8

Tarief

€ 16,49
€ 22,68
€ 28,65
€ 50,23
€ 68,16
€ 82,44

* prijzen exclusief btw
** prijzen inclusief koffie en thee

Werkplekken en spreekkamers