Werkplekken, spreekkamers, vergaderruimtes en kantoorruimtes in Drachten

Werkplekken, spreekkamers,
vergaderruimtes en kantoorruimtes in Drachten

Werkplekken, spreekkamers,
vergaderruimtes en kantoorruimtes in Drachten

Werkplekken en spreekkamers

Een privé werkplek of spreekkamer is voorzien van alle faciliteiten. Onze werkplekken en spreekkamers zijn speciaal ingericht voor het voeren van een-op-een gesprekken. De werkplekken en spreekkamers zijn uitermate geschikt voor bedrijfsartsen, coaches en psychologen. 
De werkplekken / spreekkamers Moezel, Tjonger en Wispel bevinden zich op de eerste verdieping. Deze drie werkplekken / spreekkamers grenzen aan een ruim opgezette wachtruimte waar je bezoekers plaats kunnen nemen en waar ze kunnen genieten van een kopje koffie of thee. Werkplek / spreekkamer Linde bevindt zich ook op de 1ste verdieping. Deze grenst niet aan de wachtruimte. 
De werkplekken / spreekkamers Eems en Zwemmer bevinden zich op de begane grond. Deze twee werkplekken / spreekkamers grenzen aan een ruim opgezette wachtruimte. 

Bovenstaande spreekkamers zijn te reserveren voor maximaal 3 personen. Spreekkamer Fivel is beschikbaar voor 4 of 5 personen. Deze ruimte bevindt zich op de begane grond. 

Wil je met meer personen gebruik maken van één van onze ruimtes? Boek dan een vergaderruimte. 

Voordelen

Werkplek of spreekkamer per uur of per dag

De werkplekken en spreekkamers zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag vanaf 08:00 tot 22:00 uur. Andere tijden zijn in overleg mogelijk. 
De werkplekken en spreekkamers zijn te huur vanaf één uur en kunnen verlengd worden per half uur. 
De werkplekken en spreekkamers zijn voor maximaal drie personen. Wilt u met meerdere personen vergaderen/overleggen? Boek dan één van onze vergaderruimtes.

Aantal uren

1
2
4
6
8

Tarief

€ 15,99
€ 27,79
€ 48,72
€ 66,11
€ 79,96

* prijzen exclusief btw
** prijzen inclusief koffie en thee

Werkplekken en spreekkamers

  • Spreekkamer Drachten
  • Friesland
  • spreekkamer in Friesland
  • werkplek en spreekkamer in drachten